måndag 30 november 2009

Tusen tack till Team Levin

Gäddan på Rådane hade börjat surna och som tur var ställde Levin upp som avbytare i gäddfisket. Så nu finns det fräscha gäddor på Rådane under husses konvalescens.

fredag 27 november 2009

Fattas bara att det blir bra fiske väder nu

Blir nog inget Vänern för mig denna helgen, inget julbord heller.Till alla er som är sprut rädda erbjuder jag som ett alternativ en het vaccinations kyss hjärtligt välkomna.

torsdag 26 november 2009

Min nya kompis från skogen

Maria har tröttnat på gäddorna jag drar hem, det har däremot inte denna trevliga lilla gynnare som har blivit riktigt tam och jag tror han hoppas på mindre blåst så att husse kan komma ut på Vänern och dra upp lite mera av dessa delikatesser.

tisdag 17 november 2009

MELLERUD GÄDDORNAS MECKA

Hade det varit förra veckan kunde man vart nöjd med dagens enda fisk.Men det börjar bli lite tjatigt med dessa fiskar speciellt när dom ej kan klassas in som silver gäddor.vore ju roligt med någon blank fisk i mellan dom gröna.Men skam den som ger sig,tror jag hade hela Dalbosjön för mig själv idag.

måndag 16 november 2009

Inte ens gäddorna var på bettet idag

Kanon väder på sjön men ingen fisk ville bita. Kanske ett nytt försök i morgon, någon gång skall man väl lyckas.

fredag 6 november 2009

Det finns inget roligare än det här

4 Grader varmt i skuggan duggregn snål blåst 8m/s och gäddorna är på hugget då underlättar det att man är lite galen det blir liksom lite roligare då. Dagens skörd 2 feta gäddor och en havererad planerboardmast.Hoppas på bättre väder till veckan och att gäddorna är på hugget då med.