fredag 30 oktober 2009

Michell taggad

Dagens fiske blev tyvärr ingen succé för vare sig mig Michell eller någon annan heller. Två feta gäddor och två små söta öringar i ett dubbelhugg var allt. Drömmen om tio kilos laxen får vänta till näst vecka.

måndag 26 oktober 2009

Terror MMS från mr Levin

Då har man uthärdat ytterligare en dag utan något fiske och det gick ju riktigt bra fram till kl 16.00 då kom detta meddelande, riktigt lågt tycker jag. Vedergällningar väntas för denna känslolösa person.

söndag 18 oktober 2009

Tiden går fort när man har roligt

Ja så fort att vi ej han få någon godkänd fisk till invägningen, men kul var det ändå. Började stressigt för oss med en vildlax på ca 4 kg där efter tappade vi tre fiskar och lyckades få upp en gädda på ca 8 så långtråkigt hade vi det inte trotts det dåliga resultatet. Här är några kort från innan starten.





fredag 16 oktober 2009

Hoppas på bättre väder i morgon

Några gamla bilder från Sunnanå träffen i brist på annat






onsdag 14 oktober 2009

Äntligen klart

Fan va gott andra gången gillt. Vinner man nu trollingtävlingen till helgen så kan man ju vara nöjd med veckan trotts att man inte fick fälla någon älg i kylan, för kallt var det på passet såpass att man nu har fått den stora äran att begåvats med en extra navel där en gång ..... satt.

måndag 12 oktober 2009

Kulinarisk upplevelse

Endast en ko med kalv på våra marker så det blev inget skjuta av idag. Det blev istället en kulinarisk upplevelse med Bullens pilsner korv och det är ju inte fy skam. Bättre gick det för grannarna dom fick denna fina tio taggare.

fredag 9 oktober 2009

Trevligt eftermiddags fiske

En gädda och en öring blev dagens skörd.

onsdag 7 oktober 2009

Gösfiske i stormen

I dag skulle det dras gösar på löpande band var tänkt, självförtroendet på topp efter förra gösfisket med mästerfiskaren Martin. men det blev tillbaka till verkligheten endast en som var på bettet och den lyckades vi tappa pga dålig knut. Får väl bli ett nytt försök till veckan.

tisdag 6 oktober 2009

Äntligen fiskeväder en liten stund

Han precis få i prylarna innan stormen kom. Men hade ändå turen att få lite fisk. Det blev två fina laxar en med och en utan fettfena+två rekorderliga gäddor. Mina ekologiska träslädar funkade bra, bra spänst i svängarna kanske lite väl bra då jag för första gången råkade ut för linbrott.

lördag 3 oktober 2009

Grattis till Maria och Alli Gator

I dag var vi på Grevagården och tävlade i Halter det gick riktigt bra vann klassen ettåringar och fyra i all age mare. Ett stort tack till Annika och Leif för hjälp och sällskap. Jag hade ej klarat att assistera ekipaget själv.